Inloggen in de beheer-omgeving

HL-InloggenU kunt pas inloggen als u van ons een gebruikersnaam en een wachtwoord hebt gekregen. Als u de enige beheerder bent zult u toegang hebben tot de hele website. In een groter bedrijf, of bij een vereniging, kunnen meerdere mensen verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de site. Deze mensen krijgen dan ieder een “beheerders-rol” toegekend, die aangeeft welke delen ze mogen bewerken en welke niet. De “hoofd-beheerder” houdt het overzicht, en kan ingrijpen waar nodig.

Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden hebt ingevuld, drukt u op de knop “Aanmelden” om in te loggen. Het systeem “ziet” verschil tussen hoofd- en kleine letters. Let dus goed op bij het invoeren van de beide woorden. Zelfs een extra spatie kan een foutmelding opleveren.

Lukt het niet om in te loggen, dan krijgt u een foutmelding. Bent u uw wachtwoord of gebruikersnaam vergeten, dan kunt u onderin het inlog-schermpje deze opnieuw opvragen. Ter controle wordt uw e-mailadres, zoals u dat aan ons hebt doorgegeven, en uw gebruikersnaam (alleen bij vergeten wachtwoord) gevraagd. Het systeem stuurt dan automatisch uw huidige wachtwoord of uw gebruikersnaam naar het e-mailadres dat bij ons in de administratie staat. Bent u zowel uw gebruikersnaam als uw wachtwoord vergeten, vraag dan eerst uw gebruikersnaam op, en gebruik deze om uw wachtwoord te laten herinneren.